Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemFbevents_pro has a deprecated constructor in /customers/c/f/d/atvklubb.no/httpd.www/plugins/system/fbevents_pro/fbevents_pro.php on line 28 Sommertreffet 2016-Treff og turer - Østlandet ATV Klubb

 

 

Kommende Aktiviteter

There are no up-coming events
Logg inn

Logg inn på din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk Meg

Sommertreffet 2016

 

Sommertreffet 2016

 

I god tradisjon blir sommertreffet på Austmarka også i år. Datoen for treffet er torsdag 28/7 - søndag 31/7.
I år er det styret i Østlandet Atv Klubb som fyller Rikhardt sine «sko» og arrangerer Sommertreffet 2016. Men vi gjør det vi kan for å videreføre de stolte tradisjonene vi gjennom mange år har opparbeidet. Som vanlig er dette ett treff dekket opp av klubbkassen for våre medlemmer, men et slik treff medfører også store kostnader for klubben.
Det er derfor besluttet at i år dekkes ikke t-skjorte eller lørdags-lunsj for deltagere som ikke er medlemmer av vår klubb. Ikke medlemmer kan om ønskelig få kjøpe t-skjorte og lunsj for kr 100,-
Det vil bli rigget til treff slik at alt forhåpentligvis er klart til kl. 17 Torsdag ettermiddag, så da er det bare å komme når det måtte passe. Men kommer du før kl. 17. er det ikke umulig at det finnes enkelte oppgaver å hjelpe til med.
Det vil bli satt opp klubbtelter oppe på gårdsplassen foran stallen som sist, de som skal campe i telt får sette opp telter på anvist plass ved ankomst, de som skal sove i bil / henger / bobil vil bli anvist plass til dette.
Biler og hengere som ikke skal benyttes til å sove i skal parkeres på ridebanen. Det blir satt opp toalett på plassen og det er tilgang til vann. Det er tilgang til strøm til småelektronikk og nødvendig utstyr om det trengs, men ta da gjerne med en skjøteledning selv.
Årets treff vil bestå av en tur på fredag hvor vi i utgangspunktet kjører grus / skogsbilvei / asfalt (Alternativt mest asfalt om mulig ved svært støvete veier) til et foreløpig ubestemt sted hvor vi kan ta oss en matbit og kose oss før vi finner nye veier å kjøre tilbake til Austmarka. Der vil grillene bli tent opp når dere føler for å spise litt, de som ønsker å ta seg et bad kan gjøre det på badeplassen hvis været er med oss, og som vanlig blir det sosialt og god stemning utover kvelden.
Lørdagen har vi ikke helt kartlagt enda, men informasjon kommer fortløpende. Det vi vet er at det som vanlig blir grilling underveis. Her står klubben for hamburgere og pølser, drikke kan kjøpes til «selvkost» 10kr pr boks om du ikke har med eget.
På Raudfjellet er det sikkert noen som må ha sitt årlige møte med "hullet" for å se om de kommer gjennom denne gangen, også har det kanskje kommet noen nye medlemmer som "skal" døpes. I tillegg er det planer om å få til noen andre aktiviteter som vil kunne være underholdene og mulig for de fleste å delta i. Vi har flere ting i tankene, men det får bli en "overraskelse" hva det blir når man kommer. Utover kvelden vil naturligvis grillene bli tent opp når det er ønskelig fra dere, og det blir nok en gang sosialt og god stemning i teltet.
Det er bestilt sol og fint vær, så da håper vi det blir et like godt oppmøte i år som i fjor.
Søndagen er det ingen planlagte aktiviteter, så den vil i hovedsak bestå av at man spiser frokosten sin, pakker sammen "campen" sin, skravler om løst og fast samt nedrigging av telter, opprydding og annet som skal til for at plassen skal se ryddig ut etter treffet. Det er ikke nødvendig at alle hjelper til, men at noen tar seg bryet med å hjelpe til settes det stor pris på.

 

Med bakgrunn i vår sikkerhet så oppfordres alle til å benytte seg av nødvendig sikkerhetsutstyr. Det vil si at man på ATV bruker hjelm og helst ryggskinne, og i UTV bruker hjelm.
Det har ikke tidligere vært veldig stort fokus på dette med ryggskinne på atv eller hjelm i utv, men det har nylig vært en stygg ulykke i utv hvor hjelm kanskje var skilnaden mellom liv og død, derfor litt mer fokus på dette nå.
Det oppfordres også til at flest mulig har brannslukker med seg på sine kjøretøy, man vet jo aldri hva som kan skje. Skulle det begynne å brenne i en maskin ute i skogen kan det fort få fatale følger da det er langt til nærmeste brannstasjon.

 

 

 

 

Event Properties

Event Dato 28-07-2016
Event Slutt Dato 31-07-2016
Kapasitet Ubegrenset
Registrert 24
Pris pr. pers. Gratis
Location (Vis kart)
Raudfjellet, Austmarka
Raudfjellvegen 100, 2224 Austmarka, Norge
Raudfjellet, Austmarka
We are no longer accepting registration for this event
Del dette event:

Vi har 90 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Go to top