World ATV Challenge, flat edition 2016 er justert tilbake til original stil siden det passer med antallet deltakere på DK-turen.

Det blir som vanlig utført villedende veiledning og veiledende villedning i forkant av øvelsene.

Det blir høye tekniske krav til deltagerne fordelt på 4 spennende øvelser som de plutselig får beskjed om å delta i nede på stranden. Det er også stor mulighet for at det dukker opp utfordringer utenom dette!

Til dere som ikke har deltatt tidligere år og til dere som kanskje prøver å overse WACledelsen: WAC utføres i et demokratisk diktatur, det vil si at dere har lov å ha deres mening MEN WAC Chief refferee sitt ord er det eneste som gjelder!!

Klaging på poeng etter utført øvelse, ufin oppførsel under øvelsen og trakkasering av WACledelsen eller konkurrerende deltagere medfører poengtap og ved behov nedgraving i sanden til en har lært å oppføre seg!!!!

Plusspoeng kan oppnås ved å finne smutthull i utfordringsbeskrivelsen og ved imponerende men trygg utførelse av øvelsen. Ved regelbrudd kan en bli trukket poeng..

Det er lov å skryte av WAC sjefen og å prøve å smiske seg til ekstrapoeng, men det hjelper dere dessverre ingenting..

Det er kort tid igjen til turen og WACledelsen ønsker hjelp av turdeltakere eller andre ØAK-medlemmer til å skaffe til veie noen sponsorpremier til deltakerne. Alle sponsorer vil bli oppsumert på klubbsiden og ØAK siden på facebook, på deltakernes diplomer og i filmer som klubben legger ut etter turen.

Gi meg beskjed med sms til 41024704, mail til gautep77@hotmail eller pm på facebook. Jeg trenger firmanavn, kontaktperson og mailadresse så jeg kan sende ut et infoskjema om WAC. Videre kommunikasjon vil jeg eller eller sponsorfinner stå for. Alle premieutleveringer må godkjennes av meg for det er utenforstående som tidligere har prøvd å snike seg til gratis utstyr ved å bruke klubbens navn.

 

Treningshint Øvelsesnummer1: Frem og tilbake er greit å klare, men hit og dit gir uhell bare.....

Lykke til med utførelse og forhåndstrening for øvelsen!

 

Med vennlig hilsen WAC-chief refferree, Gaute Pedersen.