Himmelsprett-turen ble en flott tur i velkjent klubbånd.
Det ble totalt 10 kjøretøy og 15 personer, sol og fint vær selv om det blåste litt surt til tider.


Oppmøte på Austmarka med avreise kl. 11:30, så at vi da var på veien bare 5 min. over tiden må sies å være bra. Først en rask tur bortom den lokale Joker butikken for drivstoff fylling, og så satte vi kursen mot Torsby. Veivalget ble det samme som på fjorårets sommertreff over Varaldskogen, Rottna, Østmark til Torsby. Men mellom Østmark og Torsby skjedde det man ikke vil skal skje, en svært uheldig turdeltaker fikk "motorhavari" på sin CF-Moto, en simring lekket olje inn i variatorhuset slik at det ikke lenger var noen drivkraft. Så da sto man der, 2 mil fra Torsby i Sverige på en helligdag, hva gjør man da? Da er det godt å kjenne noen hos importøren i Norge. En telefon til Max Remi som tar dette på strak arm og kontakter sine Svenske kollegaer. Han ringer tilbake med navn og nummer til en forhandler i Torsby som på sin fridag stiller opp på jobb og møter oss for så å reparere maskinen i løpet av et par timer, mens vi tok oss en matbit i sentrum. Må bare rette en stor takk til Max Remi hos ATV Norway, og ikke minst Vejde hos Torsby Motor ( http://www.torsbymotor.se ) for en fantastisk god og rask service på en helligdag. Dere reddet dagen for oss alle, og den servicen vi fikk her vil bli husket, så dette ble noen stjerner i boka for CF-Moto sitt nettverk.
Når maskinen var klar fortsatte turen til Lekvatten for så å gyve løs på nye grusveier gjennom skogen, og til Midtandersfors hvor det ble en liten tur gjennom noen leder for de som hadde lyst til det, før vi tok fatt på siste etappe tilbake til Austmarka. Vi var tilbake ved 20:30 tiden, så det ble en lang dag, men hva gjør vel det når man er en så flott gjeng på tur.

Vil takke dere alle for en flott tur og samhold når utfordringene melder seg, dere er en fantastisk gjeng å dra på tur sammen med.

Bilder fra turen finner dere her: http://galleri.atvklubb.no/#!album-72