World ATV Challenge flat edition 2014!

Etter tradisjonen har det blitt nye utfordringer i planleggingsfasen av WAC.

I år er det turdeltakerne sin skyld, eller mer riktig litt under halvparten av deltakerne sin skyld.
Nå som systemet for gjennomføring er på gli så måtte det selvfølgelig bli nesten 40 deltakere på turen.
Det gir nye utfordringer når det gjelder å få nok premier, justering av øvelsene så de ikke skal ta for lang tid og en forenkling av poengsystemet så dommeravgjørelser kan gå raskere.
Så i år blir det vannskelig å sanke minuspoeng uten å irritere alle de andre på turen, men kjenner jeg den typiske ATV/SbS fører rett så blir det nok noen som klarer det på en positiv måte i år og...
Jeg kan med en stor grad av lettelse si at det meste er på plass og allting vil være helt klart i god tid før turen!

Over til villedende veiledning i utydelig klartext!

World ATV Challenge er en miljøtilpasset konkurranse for alle som er fører av et All Terrain Vehicle. Kan du føre en slik doning kan du være med på WAC.
For DK turene har konkuransene fulgt temaet om konkuranser på flatmark og stranden har vært mye brukt, men deltakere bør ikke føle seg trygge! Når WAC er startet så varer den til det er slutt..
Øvelsene/utfordringene kan dukke opp når og hvor som helst.
Hint om øvelsene vil komme nærmere turen og dere vil få masse mulighet til å lure på om dere skal trene for å være forberedt. Bare slapp av dere får ikke vite nok til å finne ut hva dere skal trene for, men om dere trenger en unnskyldning for å bruke ekstra tid på doningen så bare sett igang og si at du må trene til WAC.
Det er lov å trene selv om du ikke skal til Danmark i år, det kommer flere muligheter.

Over til styring og utførelse: WAC er et demokratisk diktatur for å gjøre det hele rettferdig. Dere kan alle få si deres mening, men WAC Chief referee eventuelt den utpekte WAC ass Chief referee bestemmer.
Når øvelser blir varslet er det bare å komme seg i possisjon og få med seg hva øvelsen går ut på. Info blir gitt 1 gang per øvelse, ting blir ikke gjentatt så din iver etter å delta er meget viktig!!
Det blir utropt vinner av dagsøvelsene hver kveldeller rett etter avsluttet konkurranse, MEN det er den sammenlagte seieren en bør sikte etter for å sikre seg evig omdømme som WAC King/Queen DK 2014.

PS: ufin oppførsel, forsøk på juks osv kan resultere i minuspoeng. Av hensyn til personlig sikkerhet fra ekstremister i ATVmiljøet vil minuspoeng ikke vises på våre offisielle lister.
Innovativ utførelse av øvelse med vellykket utgang, god sportsånd og sosialt forsterkende handlinger kan gi plusspoeng.
Det er lov til å prøve å smiske med WACledelsen, men det vil ikke hjelpe deg med avgjørende poeng...

Liste over sponsorer oppdateres etter hvert som vi mottar premiene. Vi takker i forkant til alle som har hjulpet oss til å kunne premiere denne "høytidelige" tradisjon.

Er noe uklart om WAC så tar jeg imot spørsmål og skal svare etter evne

WAC Chief referee 2014 Gaute Pedersen.

18.5 Hint til Øvelse 1: Se for deg hvor du skal, så kommer du dit du skulle kanskje eller ikke en plass!

26.5 Hint til Øvelse 2: Satser du for ivrig i en vending er det vanskelig å se om du kan havne på riktig plass!


4.6 Hint til Øvelse 3: Nå før du drar blir det nok et SUKK, for jeg vil fortelle deg at det blir SIKK eller SAKK, muligens HIT eller DIT og plutselig er du ferdig. Kanskje WAC var lett for deg i år eller er det muligens noe du ikke helt forstår? Lykke til!!