Danmark 2014

Etter en svært vellykket Danmarkstur i 2013 ble det alt på båtturen hjemover avtalt ny tur og dato for denne.

Styre i Østlandet Atv Klubb inviterer dere med på tur til Danmark 4 - 8 Juni 2014, alle er velkommen til å være med enten du er medlem av klubben eller ikke.

Turen går igjen til Skallerup Feriesenter (Skallerup Klit) hvor vi er ønsket hjertelig velkommen tilbake.

Det vil bli lagt opp til en eller to felles turer når vi er der så man er ikke låst til å måtte være samlet alle sammen til en hver tid, og om man ønsker å finne på noe på egenhånd er det selvfølgelig tillatt.
Det vil bli avholdt noen uhøytidelige "konkuranser" (WAC) på stranden underveis, så her er det noe å glede seg til vet jeg. Gaute er klubbens WAC sjef så han kommer nok til å ha noen fine oppgaver til oss på denne turen også tenker jeg.
Men man kan jo ikke dra på tur uten å spise litt god mat, så både kvelden ankomst dagen og kvelden før hjemreise blir det bestilt pattegris med fløtegratinerte poteter og annet tilbehør fra Slagter Winther som kommer å serverer dette til oss på Skallerup Feriesenter, dette er et fantastisk godt måltid som man ikke bør gå glipp av :-)
Pris på dette måltidet er 150,- DKR per pers. og betales i Danmark om ikke det gis beskjed om noe annet.

Et endelig program for oppholdet vil komme når det nærmer seg, men det vil i løpet av disse dagene bli avholdt strandkjøring, felles heldags tur, konkurranse (VAC) og fellesmiddag (pattegris) onsdag og lørdag, felles lunsj i Løkken samt at det blir mye tid til å ha det sosialt.

Avreise vil være fra Color Line Larvik onsdag 4. juni kl. 08:00 med ankomst Hirtshals kl. 11:45, og hjemreise fra Hirtshals søndag 8. juni kl. 12:45 med ankomst Larvik kl. 16:30. HUSK OPPMØTE SENEST 1 TIME FØR AVREISE!

For at vi skal overholde alle frister ovenfor Color Line og Skallerup når det gjelder det endelige antall personer som skal være med er det bindende påmelding innen 15. mars 2014 og turen må være betalt senest 1. april 2014 for at du / dere skal være sikret plass. Det er bestilt 50 plasser på båten og 13 fire personers hus, men skulle det bli flere enn 50 som melder seg på må vi selvfølgelig prøve å få til flere plasser.

Pris på denne turen er kr. 2.400,- pr. pers. og inkluderer følgende:
(Med forbehold om eventuelle endringer i pris fra Color Line eller Skallerup)

                Ferje Larvik - Hirtshals m/atv inkl. frokostbuffet.
                Overnatting på Skallerup Klit fra onsdag til søndag. 
                Ferje Hirtshals - Larvik m/atv inkl. lunsj-buffet.

Om noen ønsker å ha med seg bil eller bil og henger kan dette ordnes mot et tillegg i prisen. Tillegget er avhengi av størrelse på bil og henger så dette må vi sjekke ut med Color Line før du kan få en eksakt pris fra oss.

·        På Skallerup kommer et tillegg for strømforbruk etter Skallerup's gjeldende sats, dette betales for hvert hus av de som har bodd der.

·        Sengetøy og håndklær medbringes el. leies i resepsjonen for DKK 80,- per sett.

 

Alle som skal være med må benytte seg av påmeldingsskjema for å registrere seg, betalingsinformasjon vil bli sendt på e-post sammen med en bekreftelse på at vi har mottatt og registrert deg / dere.

Gå rett til påmeldingsskjema