Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemFbevents_pro has a deprecated constructor in /customers/c/f/d/atvklubb.no/httpd.www/plugins/system/fbevents_pro/fbevents_pro.php on line 28 Sommertreff 2015-Treff og turer - Østlandet ATV Klubb

 

 

Kommende Aktiviteter

There are no up-coming events
Logg inn

Logg inn på din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk Meg

Sommertreff 2015

 

Det blir tradisjon tro sommertreff på Austmarka også i år. Datoen for treffet er torsdag 30/7 -  søndag 2/8.
Det vil bli rigget til treff slik at alt forhåpentligvis er klart til kl. 17, så da er det bare å komme når det måtte passe. Men kommer du før kl. 17. er det ikke umulig at det finnes enkelte oppgaver å hjelpe til med.

Det vil bli satt opp klubbtelter oppe på gårdsplassen foran stallen som sist, de som skal campe i telt får sette opp telter på anvist plass ved ankomst, de som skal sove i bil / henger / bobil vil bli anvist plass til dette.
Biler og hengere som ikke skal benyttes til å sove i skal parkeres på ridebanen.
Det blir satt opp toalett på plassen og det er tilgang til vann.
Det er tilgang til strøm til småelektronikk og nødvendig utstyr om det trengs, men ta da gjerne med en skjøteledning selv.

Da vi fikk masse gode tilbakemeldinger på at vi tok en dag ekstra sist så gjør vi det igjen, slik at årets treff vil bestå av en tur på fredag hvor vi i utgangspunktet kjører grus / skogsbilvei / asfalt (Alternativt mest asfalt om mulig ved svært støvete veier) til et foreløpig ubestemt sted hvor vi kan ta oss en matbit og kose oss før vi finner nye veier å kjøre tilbake til Austmarka. Der vil grillene bli tent opp når dere føler for å spise litt, de som ønsker å ta seg et bad kan gjøre det på badeplassen hvis været er med oss, og som vanlig blir det sosialt og god stemning utover kvelden.

Lørdagen vil som vanlig bestå av en liten kjøretur over til nabolandet hvor det blir kjøring i terrengleden med grilling under veis. Her står klubben for hamburgere og pølser, men husk å ta med drikke selv.
Når det gjelder kjøring i terrengleden så er det Ole-Ivar Bjørkamo som er vår guide, og mannen som gjør at det er mulig for oss å kjøre der borte.
Vi vil da ha avreise fra Austmarka kl. 11:00, vi kjører bort til den lokale Joker butikken hvor man kan få fylt opp tanken og handlet seg noe å drikke til turen før vi setter kursen mot Sverige hvor det er beregnet å være på plass til kl. 12:00.
Det vil blir litt informasjon også deler vi oss opp i to grupper før vi starter kjøringen hvis vi blir veldig mange kjøretøy, vi forsøkte en slik deling sist som viste seg å fungere veldig bra da det ble lettere å holde flyt i kjøringen samt mindre ventetid da man samles opp igjen etter etappene.
Etter en stund med kjøring samles alle til felles måltid hvor klubben står for hamburgere og pølser (ta med drikke selv) å når alle har fylt magen og er klare fortsetter vi kjøringen for de som ønsker det. De som er fornøyd med kjøring kan selvfølgelig reise tilbake til Austmarka for å slappe av eller ta seg en tur på badeplassen for en avkjøling om de vil.
Når vi er tilbake på Austmarka er det sikkert noen som må ha sitt årlige møte med "hullet" for å se om de kommer gjennom denne gangen, også har det kanskje kommet noen nye medlemmer som "skal" døpes. I tillegg er det planer om å få til noen andre aktiviteter som vil kunne være underholdene og mulig for de fleste å delta i. Vi har fler ting i tankene, men det får bli en "overraskelse" hva det blir når man kommer. Man skal vel heller ikke se bort ifra at vår WAC Sjef Gaute har noe i tankene også for dette treffet.
Utover kvelden vil naturligvis grillene bli tent opp når det er ønskelig fra dere, og det blir nok en gang sosialt og god stemning i teltet.

Søndagen er det ingen planlagte aktiviteter, så den vil i hovedsak bestå av at man spiser frokosten sin, pakker sammen "campen" sin, skravler om løst og fast samt nedrigging av telter, opprydding og annet som skal til for at plassen skal se ryddig ut etter treffet. Det er ikke nødvendig at alle hjelper til, men at noen tar seg bryet med å hjelpe til settes det stor pris på.

Med bakgrunn i vår sikkerhet så oppfordres alle til å benytte seg av nødvendig sikkerhetsutstyr. Det vil si at man på ATV bruker hjelm og helst ryggskinne, og i UTV bruker hjelm.
Det har ikke tidligere vært veldig stort fokus på dette med ryggskinne på atv eller hjelm i utv, men det har nylig vært en stygg ulykke i utv hvor hjelm kanskje var skilnaden mellom liv og død, derfor litt mer fokus på dette nå.
Det oppfordres også til at flest mulig har brannslukker med seg på sine kjøretøy, man vet jo aldri hva som kan skje. Skulle det begynne å brenne i en maskin ute i skogen kan det fort få fatale følger da det er langt til nærmeste brannstasjon.

Det er bestilt sol og fint vær, så da håper vi det blir et like godt oppmøte i år som i fjor.

Har du spørsmål kan disse rettes til Rikhardt Instanes på tlf. 91314531 eller e-post rikhardt@dinhjemmepc.no

 

Event Properties

Event Dato 30-07-2015 17:00
Event Slutt Dato 02-08-2015 14:00
Kapasitet Ubegrenset
Registrert 6
Siste frist for påmelding 30-07-2015
Pris pr. pers. Gratis
Location (Vis kart)
Raudfjellet, Austmarka
Raudfjellvegen 100, 2224 Austmarka, Norge
Raudfjellet, Austmarka
We are no longer accepting registration for this event
Del dette event:

Vi har 87 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Go to top