Årets sommertreff ble nok en gang et kjempebra treff, en fantastisk helg og masse herlige mennesker. Alle så ut til å kose seg masse både på "campen" å ute i leden.

 

Det begynte å komme noen til Austmarka på torsdag kveld som hjalp til med å sette opp telter å rigge til campen vår før alle de andre skulle komme på fredagen.
Fredag morgen var det bare å få hentet toalett på Kongsvinger så var alt klart for en fin helg.
Alt fra formiddagen begynte det å komme folk, å det fortsatte jevnt utover dagen og kvelden til vår store glede. Det var mange som hadde sagt de skulle komme, å denne gangen kom så godt som alle de "påmeldte".
Det ble registrert 39 personer som deltok på hele eller deler av treffet hvor den yngste deltaker var 8 år og den eldste var over 60 år, så her var det mennesker i alle aldre.
Flere av de som kom er ganske nye medlemmer i klubben, noe som vi setter stor pris på.

Det var også fint å se at det var flere merker atv og utv på treffet så folk ser at det finnes mer enn bare ett merke blant medlemmene, her var det Can-Am, Polaris, Dinli, Yamaha og Artic Cat.

I tiden før treffet var det med stor spenning at man fulgte med på værmeldingen for området, som startet bra, ble dårlig, ble bedre igjen for så å bli meldt store nedbørsmengder for lørdagen. Siste oppdatering på lørdag morgen var ikke oppløftende med tanke på at man skulle ut på tur i skogen, men selv om det kom betydelige mengder regn bare et steinkast unna merket ikke vi mye til det. Vi hadde i all hovedsak oppholdsvær, noen dråper kom det utpå dagen men ikke plagsomt mye så det ødela ikke noe for turen.

Vi hadde avreise fra Austmarka klokken 11:10 med 19 maskiner og en rolig vei tur over til Mitandersfors hvor vi møter Ole-Ivar som nok en gang er vår kjentmann og guide rundt i leden samt at det står klar 4 Yamaha 550 å venter på de som skulle leie atv for denne turen samt at det også kom 2 atv'r fra bygda som også ble med på turen. Etter en opptelling ble det 26 maskiner, men den ene hadde lyst å kjøre grusveier i området slik at det i leden ble 25 maskiner. Etter litt felles info og utdeling av atv var vi klare til å bevege oss inn i de dype skoger.

Her var det variert terreng med utfordringer i forskjellig grad, men alle var flinke å passet på hverandre så ingen skulle bli etterlatt med problemer under veis. Ett mistet batteri (som ble funnet igjen), en punktering og flere vinsjinger var noe av det turen krevde i tillegg til bruk av muskler man ikke viste at man hadde, så de som tror man bare later seg når man sitter på en atv i terrenget tar skammelig feil.
Etter en god runde i skogsterreng å litt grusveier gikk turen til grillplassen hvor det ble både pølser og burgere til sultne mager mens man lader opp til neste runde.

Den neste runden vi skulle ut på var det litt trangere slik at de med utv ikke ville klare å komme frem uten å kappe masse trær så de tok turen rundt på veien å møtte oss på den andre siden.

Ved 17 - 18 tiden satte vi kursen tilbake Austmarka igjen.

Da det var noen maskiner som ikke hadde vist hva de duger til i gjørme ennå så da var det jo en selvfølge at disse ble testet nå. Må vel si at de imponerte da de kom gjennom gjørmehullet å ingen av dem druknet, men det ble en stor vaskejobb på dem etterpå. Var vel ikke ett sted det ikke hadde pakket seg gjørme, men de gikk fortsatt så de har bevist at de duger til mer enn bare vei kjøring.

Videre utover kvelden ble det sosialt med grilling for de som ønsket det.
Folk var nok litt slitne, men praten gikk livlig å latteren satt løst til langt utpå kvelden. Det ble også satt opp en projektor så vi fikk se litt av dagens film opptak i teltet. Når klokken hadde passert midnatt begynte det å bli stille, de fleste var ganske fornøyd med dagen å hadde gått til sengs for en god natts søvn.
Søndag morgen fikk folk i seg frokosten sin å begynte å pakke sammen sakene sine for å reise hjem igjen, å ved 13 tiden var hele campen ferdig nedrigget med god hjelp fra de siste som reiste.

 

Østlandet Atv Klubb vil rette en stor takk til:


              - Alle deltakerne, det er dere som gjør alle våre treff så bra.
              - Dinli Norge (Valdres Landbruksmaskiner AS) hovedsponsor.
              - BRP Norway som sponset til T-shirts .
              - Polaris Norway som sponset til T-shirts.
              - Ole-Ivar Bjørkamo for å være vår kjentmann og guide.
              - Bruket som leiet ut atv til oss.
              - Vibeke Instanes som tok masse fine bilder.
              - Også alle andre som har bidratt til å gjennomføre treffet.

 

Ønsker alle velkommen tilbake igjen neste gang vi har treff.

 

http://galleri.atvklubb.no/#4