Etter eget initiativ av et par av klubbens medlemmer er det en glede å kunne innvitere til høstfest på Feriehjemmet i Skjeberg lørdag den 24.10.2015.

For de som ønsker det blir det arrangert en kjøretur på bakveier til Strømstad for litt harryhandel! Det er 3 alternative ruter å kjøre tilbake, hva som blir valgt er vær og tidsavhengig.
Oppmøte fra klokken 11.30 avreise nøyaktig klokken 12!!!

For de som ikke blir med på turen så er vi garantert tilbake på Feriehjemmet klokken 17.00!

Mat for kvelden er loff og reker, og det blir noe enkel snacks på bordene utover kvelden. Drikke medbringes selv!

Det er beregnet en kostnad på 300 kr per hode for leie av lokale og mat, men prisen vil gå noe ned ved godt oppmøte.

Det er mulighet for å leie hytte til overnatting. Prisen per hytte er 400 kr og det er 4 sengeplasser på hver hytte. Sengetøy må medbringes, evt litt tykkere dyne da det bare er sommerdyner på hyttene. Det er ikke tidspress for utsjekk fra hyttene på søndag og det blir mulighet for å hjelpe til å spise opp det som er igjen etter kvelden eventuelt grille som sen frokost/lunsj. Enkel utvask/støvsuging av hytta må gjøres selv...

Det er mulighet for å leie døgnplass til campingvogn om noen ønsker det, gi beskjed så skal vi finne ut av plass og strømpris og gi tilbakemelding om det!

Cafeen like nedenfor lokalet er åpen på dagtid lørdag og søndag om noen trenger eller føler for et ekstra måltid.

Påmelding på mail: gautep77@hotmail.com eller på tekstmeldingtil tlf:41024704 innen søndag 18.10 , info skal være Navn, leie hytte eller ikke, (evt campingplass) og om mulig om du skal delta på kjøretur.

PS: Det er lov å ta med sin bedre halvdel utenom medlemskap i klubben for de det gjelder...

Takk til Bjørnar og Jonny for initiativet, og jeg ser frem til en fin kjøretur og en sosial kveld med mange av klubbens herlige medlemmer!!

Jeg håper flest mulig stiller opp på dette, det hadde vært moro for Dem som ordner i stand dette.

Mvh Lasse