Villedende veiledning i utydelig klartext!

World ATV Challenge er en miljøtilpasset konkurranse for alle som er fører av et All Terrain Vehicle. Kan du føre en slik doning kan du være med på WAC.
For DK turene har konkuransene fulgt temaet om konkuranser på flatmark og stranden har vært mye brukt, men deltakere bør ikke føle seg trygge! Når WAC er startet så varer den til det er slutt..
Øvelsene/utfordringene kan dukke opp når og hvor som helst.
Hint om øvelsene vil komme nærmere turen og dere vil få masse mulighet til å lure på om dere skal trene for å være forberedt. Bare slapp av dere får ikke vite nok til å finne ut hva dere skal trene for, men om dere trenger en unnskyldning for å bruke ekstra tid på doningen så bare sett igang og si at du må trene til WAC.
Det er lov å trene selv om du ikke skal til Danmark i år, det kommer flere muligheter.

Over til styring og utførelse: WAC er et demokratisk diktatur for å gjøre det hele rettferdig. Dere kan alle få si deres mening, men WAC Chief referee eventuelt den utpekte WAC ass Chief referee bestemmer.
Når øvelser blir varslet er det bare å komme seg i possisjon og få med seg hva øvelsen går ut på. Info blir gitt 1 gang per øvelse, ting blir ikke gjentatt så din iver etter å delta er meget viktig!!
Det blir utropt vinner av dagsøvelsene hver kveldeller rett etter avsluttet konkurranse, MEN det er den sammenlagte seieren en bør sikte etter for å sikre seg evig omdømme som WAC King/Queen DK 2015.

PS: ufin oppførsel, forsøk på juks osv kan resultere i minuspoeng. Av hensyn til personlig sikkerhet fra ekstremister i ATVmiljøet vil minuspoeng ikke vises på våre offisielle lister.
Innovativ utførelse av øvelse med vellykket utgang, god sportsånd og sosialt forsterkende handlinger kan gi plusspoeng.
Det er lov til å prøve å smiske med WACledelsen, men det vil ikke hjelpe deg med avgjørende poeng...

Liste over sponsorer oppdateres etter hvert som vi mottar premiene. Vi takker i forkant til alle som har hjulpet oss til å kunne premiere denne "høytidelige" tradisjon.

For 2015 er WAC igjen justert for å tillpasse seg anntall deltagere, premier og logistikk er det mest merkbare. Selv om alle skal få fortsatt gjelder er det kun innenfor topp 10 at det er virkelig gode storpremier!! Så god innsats er ekstra viktig i år.
Etter påtrykk fra deltagere av tidligere års konkuranser har WAC-ledelsen i samarbeid med høyere inspirasjonsmakter vedtatt å gjennomføre 2 klassiske øvelser på stranden, 1 intelektuelt utfordrende rusletur og innlagte plusspoengsutfordringer i løpet av turen.
Nytt av året er at de vanlige øvelsene ikke kan komme overraskende, men utfordringene som gis underveis kommer uten forvarsel og med passende kort tid til utføring!!

Er noe uklart om WAC så tar jeg imot spørsmål og skal svare etter evne

WAC Chief referee 2015 Gaute Pedersen.

 

Hint øvelse 1: Utfordringen blir helt ideel!


Hint øvelse 2: Det er ikke lett å treffe målet om en finner vanskelig standplass!