Detter er det jeg jobber med nå, se på dette om det er noe som kan være aktuelt skal på et møte med Dem om lovlighet og diverse.

Heisan!
Det var kjekt å høre.
Først kan jeg beskrive kort litt om senteret.

Skogheim hest og friluftsenter/Oppland aktivitet og hestepark, er offentlig godkjent hestesenter med tilbud innenfor alt som har med hest å gjøre.
Arealet på senteret består av 2 store ridebaner og 50 mål overfladisk dyrket mark. Et skogspart som er tiltenkt en treningsløype for ATV


Det er 1 trelavo med grill og vedovn samt stor aktivitetsplass som bruks for alle grupper. (plass til ca 24 sittende som kan gjøres om til 14 liggeplasser)
Arrangementlokale plass til ca 25 pers med tavle for teori/undervisning.
Ridebaner er flombelyst og kan brukes hele året.  Stort lydanlegg som dekker senteret og som kan settes opp på nødvendig plass.
Andre deler av areal er tiltenkt friluftscamping men mangler godkjenning per skrivende stund. (5-6 vogn/bobiler samt 20 teltplasser)
Sanitæranlegg med  wc, 2 dusjer, vasker/oppvask/vaskemaskin

Aktiviteter som øksekastin-bueskyting-klatretønner-trampoliner osv, samt bruk av hest til snøkjøring - hinderløype m.m... er bruksområde. Hundespann og lokal flyklubb er samarbeidsparnere

Dyrket mark brøytes på vinterstid til bane for ATV er tenkt. Her legges det opp til en virkelig artig løype da marka ligger i trappetrinn høyder med ca 40 - 50 m høydeforskjell
Lengden på traseen vil være på ca 1100 m. (yppelig plass for de som vil se på da en kan følge treseen fra et punkt)

Andre samarbeispartnere innenfor 10 km krets er Badeland Gjesteård hvor overnatting med alle rettigheter, samt Toten Badeland samme sted med alle fasiliteter for store og små.
(spesialpris om jeg rekvirerer overnatting)

Med samme avstand ligger Åstjen Hyttetun med aktiviteter som hundespann - Leirdu skyting m.m (se åstjern.no)
I sammenheng med milevis av grus/skogsbilveier er dette en ypperlig plass. (eks. fra Skogheim til Åstjern er kjørestrekning ca 35 km en vei, (bomavgift kr.20) hvor ca 10 km er asfalt/off vei.

Ut over det er det kortere skogsbilstrekninger i nærområde hvor jeg kan disponere en mindre hytte. (her trenger jeg tillatelse av lokal Allmening for bruk/leie)

...... tja... her har du noe informasjon om distriktet. Kanskje du vil ta turen så setter jeg av tid til en runde i område. (går fin å ta det på en søndag da ellers av uken går til hesteaktiviteter)
Kanskje det kan bli en praktisk plass for trening :-)

Høres, ha en fin dag