Da var Solør Marten over for denne gang, det har vært noen fine dager selv om været ikke var helt med oss.

Vi møtte opp der på fredagen kl. 13 for å få vist frem klubben også i den regionen av Østlandet. Det er jo mange som har atv og utv i Glåmdalsdistriktet, men dessverre er det ikke så veldig mange som vet at vår klubb finnes, ei heller hvor mye gøy å ikke minst sosialt som foregår i dette miljøet. Det er viktig at vi får spredt informasjon om oss rundt slik at vi kan få flere med i klubben og at interessen for atv / utv kan bli større.
Det var mange som besøkte Marten disse dagene, og en del var innom å snakket med oss der vi sto. Noen potensielt nye medlemmer var det også, og det var noen som hadde atv men syntes det ble litt kjedelig når de bare kjørte rundt alene så en klubb var jo helt klart noe å tenke på å være med i, de viste bare ikke at vi fantes før nå.
På fredagen kom gjengen som var på tur til Skåbu innom å hilste på, det bidro til ennå litt mer oppmerksomhet rundt standen å en god del stoppet for en ekstra titt og prat. Det var også andre kjente og ukjente medlemmer innom å hilste på i løpet av helgen, det er jo alltid hyggelig å hilse på medlemmer når man er ute slik, så takk til dere det gjelder for å titte innom.

Vi var invitert av Håkon Camping til å stå på deres stand sammen med dem og en representant fra Erling Sande i tillegg til at Åsnes og Finnskog Snøscooterklubb sto der, så her var det et stort utvalg av både atv, utv og snøscooter av merkene Arctic Cat og Hisun i tillegg til at Børre og jeg stilte med våre CanAm'er.
Den mottakelsen vi ble møtt med der var utrolig bra da både Håkon Camping og Erling Sande tok oss imot med åpne armer å lot oss stå der med våre maskiner.
Da dette ble avtalt på veldig kort varsel så fikk vi ikke tid til å gjøre noe forberedelser, men det viktigste var at vi var der og fikk vist oss frem.

Dette ble etter mitt syn en vellykket helg hvor vi fikk snakket med masse mennesker om vår interesse samt at vi fikk bli kjent med en ny forhandler og representant fra importør.
Jeg må derfor avslutningsvis rette en stor takk til Sindre på Håkon Camping og Thommas fra Erling Sande for invitasjonen og plassen vi fikk stå på, i tillegg fortjener Børre en stor takk for at han tok seg tid til å være med hele helgen med sine maskiner for å representere klubben.

Rikhardt Instanes